Presidenti turk, Erdogan, është larguar nga Shqipëria. Policia e Shtetit përmes një njoftimi për mediat, bën me dije se falë masave të shtuara të shërbimeve policore dhe të Gardës së Republikës, vizita e presidentit turk Recep Tayyip Erdoğan në vendin tonë ka përfunduar pa asnjë incident dhe tashmë të gjitha rrugët janë të hapura. Ndër të tjera Policia e Shtetit falenderon shoferët dhe qytetarët për bashkëpunimin.

Njoftimi i Policisë
Falë masave të shtuara, profesionalizmit të shërbimeve policore dhe të Gardës së Republikës, si dhe qytetarisë së treguar nga përdoruesit e rrugës, ka përfunduar pa asnjë incident, vizita e presidentit të Turqisë Recep Tayyip Erdogan. Policia e Shtetit falënderon të gjithë drejtuesit e mjeteve dhe qytetarët, për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin që treguan duke iu përgjigjur thirrjes së bërë nga Policia, dhe për zbatimin me korrektësi të udhëzimeve policore.