PARTIA DEMOKRATIKE DENONCON RASTIN, THIRRJE POLICISË PËR MOS PËRFSHIRJE. Partia Demokratike ka denoncuar gjate se merkures abuzimin sipas saj qe policia e shtetit po ben me aktivistet e partise demokratike. Ky denoncim është bere ne Postribe, pasi blute e Shkodres kane ushtruar kontroll te paligjshëm ne banesën e shtetasit Skender Shaba. Vete te zotet e shtepise kane shpejguar ate cfare ka ndodhur.

Nen kryetari i Partise Demokratike te Shkodrës, Bujar Hoti ne nje interviste per mediat ka denoncuar kete rast po i ka bere nje apel policise qe te mos perfshihet ne zgjedhje. Partia Demokratike e Shkodres po pergatit dokumentacionin e nevojshem per tia dorezuar ate institucioneve kompetente per te hetuar ne lidhje me perfshirjen e policise ne presione ndaj anetareve dhe simpatizanteve te partise Demokratike