APLIKANTËT: NE KEMI NJË DIPLOMË, PRA JEMI TESTUAR NJË HERË.Edhe ne Shkoder ashtu si ne te gjithe Shqiperine kete te shtunde filloi provimi per mesuesit te cilet konkurojne per vendet e lira te pas shpalljes nga ana e MAS te vendeve vakante.

Disa nga mesuesit jane dakort me kete menyre te perfitimit te vendit te punes por ka edhe nga ato qe jane skeptikeMesuesit kerkojne qe ky proces te jete sa me i drejte nga ana tjeter ka nga ato qe nuk jane dakort me testimin pasi ato jane diplomuar dhe testuar disa here per kete titull megjithate per shkak te papunesise ne Qarkun e Shkodres i jane nenshtruar ketij provimi 458 aplikues ndersa jane shpallur vetem 14 vende te lira pune.

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/gicaLdhPpmU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBOKS, DEMAJ PRO NDRYSHIMEVE NË FEDERATË
Artikulli tjetërFESTAT, DHURATA PËR FËMIJËT NË NEVOJË