Kandidati për deputet i partisë Socialiste për Qarkun Shkodër Ilir Beqaj gjatë një bashkëbisedimi të lirë me sportistët e Shkodrës dhe njerëz të sportit tha se Partia Socialiste në prioritet për qeverisjen e ardhshme ka edhe programin për zhvillimin e sportit. Të pranishmit evidentuan problematikat kryesore.

Sipas Beqaj të pasurit e një pallati sporti dinjitoz është mëse i arritshëm dhe investimi që do bëhet për krijimin e Kopshtit të Talenteve Shkodrane do zgjidh disa nga problematikat që sportistët kishin sidomos për talentet e reja.