BAZHDARI: DO TË KRIJOJMË NJË BASHKI GJITHËPËRFSHIRËSE.

DY KANDIDATET PER BASHKINE E SHKODRES, KETI BAZHDARI DHE VOLTANA ADEMI KANE DHENE NGA NJE MESAZH TE QARTE PER TE GJITHE ZGJEDHESIT. BAZHDARI ESHTE NDALUR TEK GJITHPERFSHIRJA E TE GJITHE BANOREVE TE BASHKISE SE SHKODRES, NDERKOHE QE ADEMI, KA PUBLIKUAR FAKTE PER BLERJEN E VOTES NE SHKODER.

Artikulli paraprakDONALD LU, NË PËRBALLJEN E DY KANDIDATEVE
Artikulli tjetërDITA BOTËRORE E MJEDISIT, SHKODRA “LËNGON”