Kryeministri i Shqiperise Edi rama ka nisur viziten 2 ditore ne Shkoder me inspektimin e punimeve ne aksin Shkoder-Velipoje. E pranishme ishte kryetarja e bashkise Voltana Ademi, zvkryeministrja senida Mesi si dhe deputetet socialsite te Shkodres.

 

Ndonese me tone te zbutura Rama nuk i kurseu thumbimet me kryetaren e bashkise shkoder . Ai tha se rruga do perfundonte brenda muajit maj te vitit 2018 teksa i kerkoi Ademit te jepte nje opinion mbi ecurine e punimeve.Ademi ka vene theksin tek disa problematika te konstatuara ne dy lotet e para te aksit qe lidhen me bllokimin e kanaleve kulluese si dhe pamundesine e fermereve per et shkuar ne tokat e tyre bujqesore pasi nuk eshte parashikuar rruge dytesore.

Mes ironise dhe seriozitetit Rama i kerkoi drejtuesve te punimeve te behet sic thote kryetarja edhe sa i takon ceshtjes se shpronesimeve.Ndersa edhe ne mbyllje te deklarates nuk kane munguar ironite

 

 

 

 

 

 

 

Artikulli paraprak48 VJEÇARI GJEN GRANATË E NJË LETËR KËRCËNUESE NË SHTËPI
Artikulli tjetërTELENOVELA RAMA-ADEMI, JA BATUTAT