Nga sot, ambjentet e qëndrës së zhvillimit për fëmijët në Shkodër, kanë një pamje tjeter. Fale kontributit të fondacionit Mbretëresha Geraldinë, pamja e kësaj qëndre në Shkodër është tëresisht ndryshe. Ceremonia e ingurimit të punimeve në këtë qëndër, është bërë me prezenven e dfrejtueses se ketij fondacionit, elia Zaharia dha pasardhesit te familjes mbretërore, Princ Leka, dhe kryetares se Bashkise se Shkodres Voltana Ademi.

Drejtuesja e ketij fondacioni, u shpreh se pamja e kesaj qendre, para rikonstruksioni, I ngjante mjerimit migjenian.Por ajo ka edhe nje apel per shkurtimet qe po behen ne personelin e qendrave te tilla.Kryetarja e Bashkise se Shkodres, pervec falenderimit per kete kontribut, deklaroi se Bashkia e Shkodres do te mbeshtese, pikerisht investimet ne keto qendra per keta femije qe kane nevoje me shume se kushdo tjeter per mbeshtetje.Kryetarja e Bashkise se Shkodres e shoqeruar edhe nga princ leka dhe drejuesja e fondacionit Mbreteresha Geraldine, kane pare nga afer ambjentet e rikonstruktuara, te cilet sjellin nje pamje model dhe bashkekohore per kete qender e cila eshte e vetmja ne Qarkun e Shkodres dhe sherben si qender ditore per femijet me probleme.

Artikulli paraprakROZAFA ZMIJANI: PS NË SHKODËR KA MUNGESË OPTIMIZMI
Artikulli tjetërMARINAJ, AKSION PËR PASTRIMIN E TERRITORIT