PAS 25 VITESH RIKTHEHET NË SKENËN E SHKODRËS TINKA KURTI. 65 vjetori I Teatrit Migjeni do te jete nje rilindje per teatrin pasi ne kete skene rikthehet drama gjaku I arbrit po njekohesisht pas 25 viteve rikthehet artistja e popullit tinka kurti me rolin e nenës.Njekohesisht trupa po pergatitet per dramen e fadil krajes “kurora e dhimbjes dhe “rendesia e seriozitetit e Oscar wilde. Te tria keto drama behen  ne kuader te festimeve qe teatri migjeni ne bashkëpunim me bashkine e shkodres po realizon per te perkujtuar 65 vjetorin e teatrit te shkodres ketij burimi te artit ne qytetin e artit e cultures.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/JJZUUord95Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMBLIDHET KËSHILLI I BASHKISË SË SHKODRËS
Artikulli tjetërPEMËT E RREZIKSHME, AKSION NË DOBRAÇ