PS BUSHAT I PËRGJIGJET DEKLARATAVE TË PËRFAQESUESVE TE DJATHTË. Kryetarti I partise socialiste bujar shima I eshte pergjigjur deklaratave te kehsilltarit te pd Agim Bushati dhe kryplakut te bushatit Zyhdi Mustafa ku shpreheshin se jane miratuar disa fonde ne keshillin komunes edhe me votat e te majteve.

Shima shprehet se Hila ka miratuar per kater vite nje fond me 20 milione leke per udhetimin e keshilltareve jashte vendit me qellim perfitmin e eksperiencave te huaja por qe sipas kryetarit te ps asnje perfqesues I majte nuk eshte bere asnjehere pjese e ketyre udhetimeve.

Artikulli paraprakUSHQIMI DHE SHEMBULLI ITALIAN I KUZHINËS
Artikulli tjetërKETI BAZHDARI VIJON TAKIMET ME QYTETARËT