Banda ushtarake e Forcave Ajrore Amerikane e cili ka ardhur në Shkodër në kuadër të javës Amerikane ka zhvilluar nj mastër class për orkestrën e shkollës artistike “Prenk Jakova”. Të rinjtë kishin mundësi që përmes këtij trajnimi të mësoni teknika të reja nga banda amerikane.

Për dirigjentin Admir Lekaj trajnimet e tilla janë një mundësi e mirë për nxënësit të marrin njohuri nga këta profesionist.

Banda ushtarake e Forcave Ajrore Amerikane do të zhvillojnë një koncert me muzikë pop dhe rock në kalanë e Rozafës në Shkodër.

 

Artikulli paraprakDENONCIMI PËR RRUGËN NË STAR PLUS, RIFILLOJNË PUNIMET
Artikulli tjetër“JAVA E AMERIKËS” NË SHKODËR