Në ditën botërore të televizonit Star Plus Tv pyeti qytetarët se çfarë roli luan kjo media në informimin e tyre. Në kushtet kur zhvillimet teknologjike kanë transformuar edhe mënyrën e marrjes së informacionit qytetarët shprehen se televizioni po zëvëndësohet nga ekrani i telefonit…

Ndërkohë për moshën e tretë televizoni vazhdon të jetë media kryesore për informim..

Pavarësisht zhvillimeve teknologjike dhe hyrjes në treg të mediave të reja për momentin televizioni mbetet ekrani kryesorë i komunikimit masiv për informim dhe argëtim.

Artikulli paraprakDITA BOTËRORE E TELEVIZIONIT, SFIDAT E TË ARDHMES (VIDEO)
Artikulli tjetërRAMA: KUSH THOTË SE KA MARRË FUND BUJQËSIA IA FUT KOT (VIDEO)