Derë më derë, më banorë të Shkodrës, në rrugët dhe rrugicat ku hodhi hapat e parë kandidati i PD Bardh Spahia ka marrë mbështetjen e banorëve te Rajonin 2.

Kandidati Spahia tha se në çdo shtrëngim duarsh ndjehet fitorja e jashtëzakonshme e 25 Prillit, nevoja për ndryshimin e menjëhershëm të kësaj qeverie dhe sjelljes arrogante me Shkodrën.

Sipas kandidatit Spahia programi i PD është garancia e fitores, është garanci për mbështetjen që i japin çdo ditë Partisë Demokratike dhe 25 Prilli cilësohet si dita e fitores së madhe e cila do jetë edhe festa e shqiptarëve.