“Marsey Underwear” marka e njohur e veshjeve të brendshme për meshkuj dhe femra tashmë ka hapur showroom-in e dytë në Shkodër. Veshjet sportive dhe të tjera të brendshme të modeleve më të fundit, tashmë qytetarët shkodranë kanë mundësinë t’i gjejnë me cilësinë më të mirë në treg edhe në filialin e dytë.

Marsela Todhri, administratore e “Marsey” bën të ditur se ky investim i ri vjen edhe si shkak i numrit çdo ditë e në rritje të klientëve të kënaqur nga produktet e ndryshme që ofrohen.

Çfarë i bën konkurrues në treg është raporti çmim-cilësi bën të ditur Marsela Todhri, administratorja e një prej dyqaneve më të mëdha të veshjeve të brendshme në Shkodër. “Marsey Underwear” është një ndër dyqanet më të mira të veshjeve në Shkodër. Showroom-in e ri e gjeni fare lehtë në lagjen “Xhabiej” ndërsa të parin e gjeni në pedonalen “Kolë Idromeno”.