FORUMI SHKODRAN MBLEDH FIRMAT PËR TË KËRKUAR SHKARKIMIN
Protesta kundër Fullanit eshte shtrire edhe ne qytetin e Shkodres.

Pasditen e se henes vullnetare te Forumit Shkodrane kane nisur firmosjen e peticionit për shkarkimin e Fullanit. Organizatore te ketij reagimi qytetar, kane apeluar ndaj te gjithe qytetareve te Shkodres qe ti bashkohen firmosjes se ketij peticioni kunder guvernatorit Fullani dhe kupoles drejtuese te ketij insitucioni Shume pozitiv ka qene reatgimi qytetar ndaj kesaj nisme, ku vete shkodranet kane kundershtuar kete situate dhe kete skandal qe ka perfshire banken e shqiperise.Reagimi qytetar për largimin e Fullanit nisi pas skandalit të vjedhjes së parave në BSH, por edhe pas publikimit në media të fakteve të shtimit të pasurisë së guvernatorit dhe jetës së luksit që bënin fëmijët e tij.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/CqIpoC6mLvk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPROJEKTI PËR MINIMIZIMIN E MBETJEVE URBANE
Artikulli tjetërPLAGOSJA TEK KALAJA, ZBARDHEN DETAJET