KUÇI: KY ËSHTË NJË PRIORITET I BASHKISË SË SHKODRËS. Ne kuader te shtimit te hapesirave te gjelberta ne qytetin e Shkodres Bashkia .

Shkoder ne bashkepunim me Federaten e Pyjeve dhe Kullotave kane mbjelle kete te marte disa fidane ne rrethrrotullimet e unazes se Shkodres. Shtimi i hapesirave te gjelberta ne qytetin e Shkodres eshte nje nder prioritet e Bashkise se Shkodres i parashikuar me nje fond te caktuar edhe ne buxhetin e sapomiratuar te vitit 2015

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/PmfDYabwZE4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]