Shtepia e femijes 3-6 eshte bere pjese e eventeve festive te cilat kane perfshire keto dite qytetin e shkodres.Ne kuader te nismes se ministrise se mireqenies sociale .Drejtorja e re e ketij insitucioni falenderoi perfaqesuesit e qeverise dhe nje sere organizatash humanitare.

Anila Bregu perfqesuese e ministrise se mireqenies sociale premtoi me shume mbeshtetje per femijet ne nevoje.Ministria e mireqenies sociale dhe rinise ne mbeshtetje te nje sere bizneseve partntere ka organizuar ne ditet e fundit te vitit 28 aktivitete ne 28 insitutcione te perkujdesit sociale ne te gjithe vendin.me kete qellim 28 figura te shquara ne disa sfera te ndryshem si politike, kulturore dhe ekonomike ishin te pranishem per te festuar se bahsku me staftin e insitucioneve perkatese.

Artikulli paraprakVITI I SHENJTË I MËSHIRËS, MBAHET MESHA PËR FAMILJEN
Artikulli tjetër“SATIRË ME FISHTËN” NJË DRAMË QË SJELL SATIRËN NËPËRMJET REALITETIT