Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Bardh Spahia mori mbështetjen e banorëve të grupseksionit 1/3 për zgjedhjet vendore të 14 Majit. Ai shpalosi ofertën e tij për drejtimin e Shkodrës, një program i bazuar tek investimet dhe rritja e cilësisë së shërbimeve.

Askush nuk mund të na shesë dhe blejë. Qeveria nuk mund të tallet dhe ti trajtojë qytetarët të dores së parë dhe të dytë tha Spahia.

Në 14 Maj banorët e këtij grupseksioni shprehen bindjen se fitorja i përket Bardh Spahisë dhe koalicionit “Bashkë Fitojmë”.

Artikulli paraprakSHKRIHET GJYKATA E KURBINIT
Artikulli tjetërBECI: DUHET TË FILLOJMË TRANSFORMIMIN E SHKODRËS