Studentët e gazetarisë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” kanë fituar vendin e parë ne Festivalin e 7 Internacional te studenteve te gazetarise “On the Record” me nje film te shkurter mbi legjenden e Rozafes.

Studentet Gjeni Tushani, Anton Kola, Olta Jahaj, Thellenza Ramaj dhe Lazarino Pjetri me udheheqejen e profesorëve te tyre Ismet Kallaba, Ardian Hoti dhe Isida Haxhi si dhe ne bashkepunim me studentet e Novisad e ne krye te tyre profesoresh Sanja Kljajic.

E gjithe puna e studenteve ka nisur qe ne muajin shtator pas disa trajnimeve te zhvilluara ne kuader te projektit Building Bridges i cili mbeshtet nga OSBE me gazetare dhe profesore te njohur te zhvilluara online.

 

Artikulli paraprakKARDIOLOGU: DUHANI PO RRIT RREZIKUN KARDIOVASKULAR
Artikulli tjetër“QESJA E FUNDIT”/ QYTETARËT TË PAINFORMUAR, NGA NESËR SHQIPËRIA NE HARTËN E VENDEVE PA QESE PLASTIKE