Shkodres I duhet nje studim per te mos u rrezikuar me nga permbytjet.

Ky ka qene konkluzioni I te gjithe debateve dhe diskutimeve ne shtabin e emergjencave ne Shkoder. Kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi ka deklaruar se studime ka pasur edhe me perpara dhe te merren ne kosndierate.

Nga ana e tij, prefekti i Shkodres, Paulin Radovani eshte shprehur i gatshem, jo vetem per bashkepunim por ti drejtohen te gjitha institucioneve per te kerkuar fonde per zbatimin e studimeve te mirefillta per menaxhimin e permbytjeve ne Shkoder. 

Shkodra ka nje problematike te saj, pikerisht permbytjet, nje problem qe kerkon zgjidhje dhe studim te mirefillte, dhe jo cdo dimet, shkodranet e konkretisht banoret nen shkodres te ngrene syte lart dhe te shpresojne qe ky dimer te mos jete i eger.

Artikulli paraprakPLANI I EMERGJENCAVE, PREFEKTI MBLEDH SHTABIN
Artikulli tjetërZJARRFIKËSET KËRKOJNË KORSITË E EMERGJENCËS NË SHKODËR