MARINAJ: DO TË KRIJOJMË HAPËSIRA PËR ZHVILLIMIN E SEKTORIT TË BIZNESIT. Kjo ishte pritja entjuzaste qe i bene kandidatit te ps per bashkine m.madhe tonin marinaj ne fashtin Gril  ku banore te kesaj zone u shrehen . Me pas kryetari i Partise popullore kristiandemokrate te M.madhe Nikoll Butinaj u shpreh .

Kryetari i LSI M.madhe dhe menaxheri i fushtes se marinaj u shprehen . Tonin Marinaj u shpreh se do krijoje nje nderrmarrje sh serioze ku firmat nuk do kene mundesi te perfitojne por bashkia e m.madhe te kthehjet ne nj nderrmarrje qe do  eficente ne sherbim te banoreve te m.madhe

Artikulli paraprakELBASANI: HIQNI FLAMUJT,MBANI PREMTIMIN!
Artikulli tjetërKETI YOUTH FESTON NË SHTEPINË E FËMIJËS