MARINAJ:GARANCI PËR INVESTIME JANË DEPUTETI STERKAJ DHE EDI RAMA .

Artikulli paraprakPD:KA IKUR KOHA E VITIT “ZERO”
Artikulli tjetërLSI I BASHKOHET NISMËS PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE