Kryebashkiaku i M.Madhe ka filluar takimet me njësite administrative qe operojnë ne rrethin e M.Madhe   Kryetari i Bashkisë Tonin Marina se bashku me N/kryetarin Sytki Nrecaj edhe me një pjese tjetër te administratoret kane zhvilluar dy takime :

Ne njësinë administrative te Grumirës dhe me ish  njësinë administrative te komunës Qendër . Takimi I pare u zhvillua ne njësinë administrative Gruemirë. Ndërsa takimi I dyte është zhvilluar ne ish njësinë administrative te Komunës Qendër, Ku në rendin e ditës janë diskutuar  dy problematika  :1-Diskutimi për ndarjen e pronave  dhe  2-Regjistrimi I titujve te pronësie.

Artikulli paraprakOPERACIONI “POKER” ARRESTOHET NJË TJETËR SHTETAS
Artikulli tjetër“LE IENE” PUBLIKON PROSTITUIMIN E SHQIPTARËVE NË ITALI