Kreu i PD, Lulzim Basha ka shkuar në Lezhë ku do të zhvillojë takimet e radhës elektorale.

Rrugës atë e kanë shoqëruar disa makina me flamuj të Partisë Demokratike.

Po ashtu ai nuk ka ngurruar të ndalojë makinën dhe të përshëndesë qytetarët dhe mbështetësit e tij.