KONTROLLET E CEZ DO VAZHDOJNE EDHE NE DITET NE VIJIM .

Policia e Shkodres  ka nisur procedim penal ndaj 4 personave për vjedhje të energjisë elektrike.

Sipas policisë ka nsiur procedimi penal në gjendje të lirë, ndaj shtetasve:

•    Luan D., vjeç 52, banues në Shkodër.
•     Fatmir R., vjeç 43, banues në Shkodër.
•     Elida S., vjeç 51, banues në Shkodër.
•     Fernand N., vjeç 54, banues në Shkodër.

Procedimi penal ndaj këtyre shtetasve filloi, pasi nga kontrollet e ushtruara pranë banesave të tyre, nga shërbimet e rendit në bashkëpunim me punonjësit e Çezz-Shpëndarjes, u  konstatua se këto shtetas, kishin lidhur linja të paligjëshme të energjisë elektrike. Cez shperndarje prej disa kohesh ka nisur aksionet per minimizimin e  humbjeve ne rrjet.  Aksionet e here pas hershme te Cez ne Shkoder, kane evidentuar abonente familjare dhe subjekte privat e ne shkelje te furnizimit te energjise elektrike cka i ka cuar ato drejt dyerve te gjykatave ku ndaj tyre ka pasur procedime penale.

Artikulli paraprakTRANSPORTI PUBLIK, TË RESPEKTOHEN ORARET ( Video )
Artikulli tjetërNË PRITJE TË PENSIONIT …