KANDIDATI I PD-së PREMTON PROJEKTE DHE INVESTIME PËR KËTË ZONË. Vig Mnela ka qene stacioni I radhes, ku kandidati I partise Demokratike ne Bashkine Vau Dejes ka marre mbeshtetjne e banoreve te zones.

Ne nje zone tradicionalisht te djathte, kandidati I PD-se I shoqeruar edhe nga drejtues te larte te kesaj force politike, ka garantuar banoret per mbeshtetje me ane te projekteve konkrete dhe investimeve te cilat do te jene pjese e kesaj zone. Por nga ana tjeter, Hila I ka kerkuar banoreve qe sot eshte koha per bashkimin e te gjithe faktoreve, por nga ana tjeter duke respektuar edhe kundershtarin. Por kane qene edhe vete banoret ato te cilet kane garantuar mbeshtetjen per kandidatin e partise Demorkatike.