Qarku Shkodër Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Dorëzohen nga banorët 4 armë zjarri dhe 50 fishekë, konkretisht

: Në Komisariatin e Policisë Pukë 3 armë zjarri . Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe 1 armë zjarri dhe 50 fishekë.