Shoqata e te Verberve Shkoder sjell ne vemendje nje sere problematikash te cilat vazhdojne te mos marrin asnjehere zgjidhje nga pushteti vendor dhe me gjere.

Kryetari Zef Vushaj sjell ne vemendje  dy nga  ceshtjet  jetesore  sic  eshte  strehimi dhe punesimi.Vushaj thekson  se ka te verber qe  jane  akoma me statusin e  te pastrehit prej 12 vitesh teksa rrefen se shpesh here ka vene ne dijeni keshilli bashkiak per raste konkrete.

SHOQATA E TË VERBËRVE KËRKON PUNËSIM DHE STREHIM

Nje tjeter shqetesim per te verberit  mbetet integrimi  dhe aktivitet e kampionatit te shahut apo minifutbollit te cilat kerkojne nje perkrahje ekonomike.

Edhe pse per hire te se vertetes eshte te verberit jane nje nga shtresat me delikate të shoqërisë, shoqata e kesaj kategorie  ne Shkoder ashtu si ne te gjithe Shqiperine vazhdon te perballet me nje sere problematikash sociale si shkak i moszbatimit te ligjeve pavaresisht premtimeve te shumta qe kane marre nga te gjitha qeverite mbi mbështetjen e pandërprerë dhe të fortë institucionale.

Artikulli paraprakTË PËRSEKUTUARIT NË KËSHILL, GURAZIU: JANË 11 PERSONA
Artikulli tjetërMESILA DODA, LARGOHET NGA PARTIA DEMOKRATIKE