ADEMI – BAZHDARI: GRATË KANË NJË ROL TË RËNDËSISHËM NË SHOQËRI.

GJATË FORUMIT TE MBAJTUR NË SHKODËR, PREZENT KANË QËNË EDHE KANDIDATET PER KRYETARE TE BASHKISE SE SHKODRES, KETI BAZHDARI DHE VOLTANA ADEMI. GJATE KETIJ TAKIMI ATO KANE SHPREHUR MENDIMET E TYRE PER RRITJEN E ROLIT TE GRUAS NE VENDIMMARRJE POR KANE DEKLARUAR SE ME NDRYSHIMIN NE KODIN ZGJEDHOR TASHME PERFAQESIMI I GRAV E ESHTE ME DINJITOZ

 

Artikulli paraprakZGJEDHJET, PËRFAQËSIMI I GRAVE NË POLITIKË
Artikulli tjetërBANORËT E PALLATEVE NË VAU DEJËS, MBËSHTESIN ZEF HILËN