Zyra Vendore Arsimore në Shkodërv ka organizuar konkursin e titulluar “ Bioimpakt” mes shkollave 9 vjeçare të Shkodrës, në shkencat fizikë, biologji dhe kimi. Brisela Kadia, drejtore e ZVAP Shkodër, tergon se janë 24 shkolla të cilat do të prezantojnë sot projektet e tyre, ndërsa shpjegon edhe synimin e këtij konkursi.

Drejtoria Kadia ka treguar mbi rëndësinë e angazhimit të nxënësve në këtë konkurs.
Me datën 5 prill, konkursi “ Bioimpakt” do të zhvillohet edhe mes shkollave të mesme të Shkodrës.

Artikulli paraprakPAISJE TË REJA PËR REPARTIN ZJARRËFIKËS
Artikulli tjetërZHVILLOHET FINALJA E KONKURSIT “GJUHA JONË SA E MIRË”