Koordinatori i OSHEE per veriun Rezart Isufi shprehet se gjate sezonit turistik Velipoja nuk do te kete probleme me furnizimin me energji elektrike kjo per shkak te investimeve qe po behen ne rrjet dhe investimeve te tjera qe do behen ne vazhdimesi. Pavaresisht ngarkesave qe shtohen nga ndertimet po merren masa per perballimin e situates.