Gjimnazi “28 Nentori” ka nisur zevendesimin e oreve te humbura nje jave perpara afatit te vendosur nga ministria e arsimit.

Drejtoresha Albana Bushati tregon per Star Plus se zevendesimi me heret i oreve te humbura eshte bere per shkak te aktiviteteve qe do te zhvillohen ne kuader te festave te 7-8 marsit. Nderkohe sipas saj te gjithe oret e humbura do te zevendesohen brenda nje muaji pasi ne baze te grafikut te hartua do te zhvillohet mesim ne oren e 7 dhe te 8 dhe gjate te shtunave. Per nisjen e zevendesimit te oreve 1 jave per perpara gjimnazi “28 Nentori” ka marre miratim e Drejtorise Arsimore.

Per shkak te epidemise gripale dhe motit te keq Ne fillim te muajit janar procesi mesimor u nderpre per 2 jave, nderkohe Ministria e Arsimit vendosi qe oret e humbura do te zevendesoheshin ne muaji mars sipas grafikeve qe do te percaktonin vete shkollat.