ERKOÇI: KRYESISHT TË FOKUSUAR TEK PRODUKTET USHQIMORE DHE RESTORANTET.Në prag të festave të fundvitit autoriteti kombëtar I ushqimit ka nisur kontrollet në të gjitha subjektet. Kryesisht vëmendja është përqendruar tek tregtimi i produkteve ushqimore dhe restoranteve apo edhe mencave të konvikteve e institucioneve të ndryshme.

Sipas inspektorëve një vëmendje më të madhe kanë edhe furrat e bukës dhe tregtimi i bukës.Ka patur edhe ndëshkime me gjoba…Kontrollet do të vijojnë nga AKU për produktet ushqimore në mënyrë që gjatë festave të fundvitit ku konsumi është më i madh të mos ketë probleme.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/ofngkA69y2g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“DIMËR I FTOHTË” PËR TË MOSHUARIT!
Artikulli tjetër3 KRYETAR KOMUNASH DEBITOR NDAJ OSHEEE