“Shkodra asht një zonjë e randë”
Me gra dhe zonja të Shkodrës, me të cilat bashkëbiseduam për sfidën e së ardhmes.
Gjatë këtij bashkëbisedimi, theksi ishte tek rëndësia e pjesëmarrjes masive në zgjedhjet e 25 Prillit, tek ndarja nga politika e vjetër, nga politika e konflikteve.
Fokusi ynë është tek e ardhmja, e cila sot i serviret shqiptarëve nëpërmjet një alternative, alternativës së Partisë Demokratike dhe Lulzim Bashës.
Partia Demokratike është e vetmja forcë që përcjell shpresë për të ardhmen e grave dhe vajzave.
#25Prill ✌️
#ShqipëriaFiton ✌️🇦🇱