KOPLIKU:KETI BAZHDARI GEZON MBËSHTETJE TË MADHE NGA KRYEMINISTRI. Takimet elektorale te kanidates se mazhoraces Keti Bazhdari vijojne, te organizuara ne te gjitha njesite aktuale te qeverisjes vendore, ku dita dites programi drejtues dhe projektet e detajuara te zhvillimit kuptohen gjithnje e me mire edhe nga vete qytetaret.

Ndalesa e rradhes e kandidates ishte ne komunen Postrribe  ku u sqarua ne detaje plani i zhvillimit ekonomik te zones. Deputetet Namik Kopliku dhe Mimoza Hafizi  theksuan se znj.Keti Bazhdari gezon mbeshtetje te madhe nga qeveria dhe vete kryeministri Rama. Qytetaret e Postrribes pas ketij takimi ku u degjuan edhe shqetesimet, shfaqen besimin per realizimin e ndryshimit te shumepritur  per te rritur standartin e jeteses.   

Artikulli paraprakPROMOVIMI I LIQENIT DHE TURIZMI
Artikulli tjetërMEHMETAJ: PUNËSIMI,NUMRI ËSHTË 3-FISHUAR