Kandidati i Partisë Socialiste Benet Beci zhvilloi një takim me banorët e lagjes “Xhabiej” në Shkodër. Banorët i dhanë mbështetjen e tyre kandidatit Beci.

Kandidati Beci në fjalën e tij u ndal tek projekti i hyrjes së qytetit të Shkodrës.Kam lënë gjithçka tha kandidati Beci për të ardhur dhe kontribuar në qytetin e lindjes.

Kandidati Beci në takimin me banorët e lagjes “Xhabiej” shpalosi edhe një sërë projektesh të tjera që ka në planin e tij 4-vjeçar.