Bllokohet një skaf bullgar me 3 persona

 

Një skaf me flamur bullgar në bordin e të cilit ndodhen 3 persona është bllokuar në brigjet e Sarandës. Skafi është bllokuar nga anija “Vjosa” e Rojës Bregdetare. Skafi është rimorkiuar dhe i është dorëzuar Policisë Kufitare, e cila është verifikuar dokumentacionin e mjetit lundrues. Deri tani mësohet se pronari i skafit me flamur bullgar është një shtetas shqiptar.