VARREZAT NË VUKSANLEKAJ

Dokumentar nga Sead Cena mbi dëshmitë monumentale në varrezat e Vuksanlekajve.

MUZEU HISTORIK I SHKODRËS

Muzeu historik i Shkodrës. Të pathënat e vendit ku janë të grumbulluara armë, monedha, veshje, libra etj. deri tetë mijë vjeçare. 

LILJANA ÇEFA

Pjesëmarrës:BESNIK SAHATCIJA, MUHARREM SHKRELI, ERMIR DIBRA, SHEREFEDIN NIKSHIQI, SADETIN SULA, NDOC GURASHI

STAR MEMORY – “BETIMI I BURRNESHAVE”

http://www.youtube.com/watch?v=14vLEdnXGts

SKENDER DRINI

STAR Memory është emision i tipit dokumentaresk apo reportazh. Ky format do të përpiqet të sjelli çdo javë një tematikë ndryshe; Biografi, Data Historike, Personazhe Historike, Tema nga jeta e përditshme, Reportazhe mbi tema të aktuale dhe të kaluara, mbi njerëz të zakonshëm me dhunti në fusha të ndryshme të jetës, etj.

AMANETI I FUNDIT

http://www.youtube.com/watch?v=0jOYVgW1v7I

SHAN PICI

“SHAN PICI, ARTISTI I FOTOGRAFISË”

FILOZOFIA E SHAHUT

Pjesemarres: Muhamet Gradeci - shahist, trajner Bernard Leka - shahist,

TANO BANUSHI (BIOGRAFI)

Pjesëmarrës: ISA ALIBALI (BIOGRAF I TANO BANUSHIT), EDMOND MHILLI (ISH-REGJISOR), FADIL KRAJA (SHKRIMTAR), ALBRI BRAHUSHA (SHKRIMTAR), PAULIN PREKA (AKTOR)http://www.youtube.com/watch?v=f_-gYeCzJpI

ORËNDREQËSIT

Pjesëmarrës: Ndoc Gurashi, Sadetin Sula, Sherafedin Nikshiqi, Ermir Dibra, Besnik Sahatcia, Muharrem Shkreli

BOTA