PROFILI I NJË PIANISTEJE, IRENA MËHILLI

http://www.youtube.com/watch?v=gcMwZ5sWli8

SKENDER DRINI

STAR Memory është emision i tipit dokumentaresk apo reportazh. Ky format do të përpiqet të sjelli çdo javë një tematikë ndryshe; Biografi, Data Historike, Personazhe Historike, Tema nga jeta e përditshme, Reportazhe mbi tema të aktuale dhe të kaluara, mbi njerëz të zakonshëm me dhunti në fusha të ndryshme të jetës, etj.

KRYETARET E BASHKISË SHKODËR 1865-2015

KRYETARET E BASHKISE SHKODER 1865-2015 – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. NJE UDHETIM HISTORIK I BASHKISE SE QYTETIT TE SHKODRE. PJESE E DOKUMENTARIT:...

STAR MEMORY – 25.03.2017

http://www.youtube.com/watch?v=dFDLmDiRxUg

TANO BANUSHI (BIOGRAFI)

Pjesëmarrës: ISA ALIBALI (BIOGRAF I TANO BANUSHIT), EDMOND MHILLI (ISH-REGJISOR), FADIL KRAJA (SHKRIMTAR), ALBRI BRAHUSHA (SHKRIMTAR), PAULIN PREKA (AKTOR)http://www.youtube.com/watch?v=f_-gYeCzJpI

SHIROKA, HISTORIA E VJETËR E SAJ

http://www.youtube.com/watch?v=kV7mll9PBks

DITARI I PËRPJEKJEVE, GJOKË VATA

"DITARI I PËRPJEKJEVE, GJOKË VATA"

HISTORIA E KUQE E NJË QYTETI

http://www.youtube.com/watch?v=K1aVguBqpkU

DOSJA 2 PRILLI

STAR MEMORY - STAR PLUS TV

NËNTOR 1944

http://www.youtube.com/watch?v=ZdpGPE4XrG8

BOTA