VRASJA E TURISTËVE ÇEKË, POLICIA NË NDJEKJE TË AUTORËVE. Policia e shtetit kërkon ndihmën e qytetarëve duke ofruar 30 mijë euro shpërblim per cdo informacion per vendodhjen e autoreve te ngjarjes se rende te prekalit.keshtu u shpreh drejtori I pergjithshem I krimit te organizuar dhe krimet e renda Ardian Çipa ne nje deklarate per mediat.

I sapo kthyer nga vendngjarja Çipa thotë se po punohet per zbardhjen e rrethanave te ngjarjes si dhe dhe kapjen e autoreve për venien perpara drejtesise.

Artikulli paraprak“PËRSHËNDETJA NGA BALLKANI” QË I MORI JETËN
Artikulli tjetër“MALLKIMI” I TURISTËVE ÇEK NË VERI TË SHQIPËRISË