Në ditën e fundit të muajit të madhërueshëm të Ramazanit, Loreta Lici

, drejtore e kopshteve dhe çerdheve në Shkodër ka shturat një yftar për të gjithë gratë e xhematit dhe administratën e bashkisë Shkodër dhe institucioneve vendore. Kryetarja e bashkisë Shkodër Voltana Ademi, e pranishme në këtë yftar të shtruar dha mesazhin e saj. Përveç kryebashkiakes, në yftarin e drejtores së kopshteve e çerdheve morën pjesë edhe deputetja Irma Kopliku, kryetarja e këshillit të qarkut Greta Bardeli dhe përfaqësuese të tjera vendore.

Artikulli paraprakAUTORITETET VENDORE DHE POLITIKA UROJNË FITER BAJRAMIN
Artikulli tjetërBESIMTARËT MYSLIMANË FESTOJNË FITER BAJRAMIN