Ne kuader te festese Pavaresise, Kisha ungjillore ne Shkoder ka hapur ekspoziten e titulluar per Fe dhe Atdhe.

Nje aktivitet i organizuar ne bashkepunim me shkollen e mesme artistike Prenk Jakova qe vjen pikerisht ne atmosferen e festave te flamurit. Shkolla prenk jakova eshte bere pjese e ketyre aktiviteteve te larmishme ku nxensit kane ekspozuiar punimet e tyre. Kisha Ungjillore ne Shkoder eshte pjese e ngjarjeve kombetare, duke servirur aktivitete te larmishme ne sherbim te komunitetit.

Artikulli paraprak29 NËNTORI, AUTORITETET HOMAZHE PRANË 5 HEROJVE TE VIGUT
Artikulli tjetërRINAS ARRESTOHET NJE SHTETAS QE UDHETONTE NE FRANCE