Lagjia Kapedan, ashtu si edhe lagjet e tjera të qytetit kanë nevojë për shërbim, për më shumë vëmendje ndaj zonave urbane për ti dhënë pamjen e merituar qytetit të Vau Dejesit. Qyteti, është prona jonë e përbashkët, është ballafaqimi i cdo vizitori, i cili përvec mikpritjes duhet të shohë edhe një qytet të transformuar.

Por për të realizuar një gjë të tillë, me 14 maj, duhet ti besoni programit tonë të përbashkët që vendos qytetarin në qëndër të programit tonë 4 vjeçar për drejtimi ne bashkisë Vau Dejës, u shpreh kandati I koalicionit bashkë fitojmë Zef Hila

Infrastruktura, në të gjitha lagjet e qytetit të Vau Dejësit, ndërhyrjet në përrroin e lagjes për të mbrojtur banesat nga përmbytjet si dhe rruga e varrezave janë prioritetet kryesore të kësaj lagjeje menjëherë pas datës 14 Maj.