Kandidati i Partisë Socialiste për deputet Benet Beci ka qenë i ftuar në emisionin e mëgjesit “Info Plus” në Star Plus Tv të gazetares Noela Pjerza në një bisedë ndryshe. Kandidati Beci foli për familjen e tij dhe fëmijërinë si dhe lidhje me Shkodrën ndërsa tregoi se kandidimi i tij është pritur pozitivisht kudo.

Kandidati i PS Beci foli për tri pikat më të rëndësishme që Shkodra ka nevojë për ndërhyrje.

Gjatë bisedës kandidati Beci tregoi edhe për investimet e bëra gjatë kohës kur ishte administrator i KESH apo më përpara si drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit.