Po zhvillohet ne qytetin e Shkodrës ne shtepine muze te Pashko Vases, Festivali i 8-te i Poezisë se Pabotueme.

Ne ketë aktivitet marrin pese aktori Mirush Kabashi dhe dramaturgu i njohur Fadil Kraja.