Në mesazhin drejtuar për Krishtlindje, kreu i konferencës ipeshkvnore shqiptare, imzot Angelo Massafra shpreh shqetësimin për ikjen masive të shqiptarëve.

Më tej, Massafra bën thirrje për më shumë angazhim për të qenë solidarë dhe humanë me nevojtarët.