Serish trafik droge nga shqiptarët në vendin fqinj. Në Greqi sipas njoftimeve mediatike policia ka ndaluar një përson me origjinë shqiptare që po qarkullonte me makinen e tij në të cilen kishte një sasi droge.

Sipas njoftimeve te policisë, një i ri shqiptar është arrestuar në rrethinat e Kosturit për trafik droge. 25 vjeçarit iu gjeten 5,3 kg kanabis ne makinen qe drejtonte. Policia greke shkruan ora neës, sekuestroi drogen, mjetin, një celular dhe 120 euro.