Ndahet nga jeta mjeshtri i madh i pikturës shqiptare, Sali Shijaku. Prej disa ditësh, Shijaku ishte i shtruar në spital në gjendje të rëndë shëndetësore.

“Me Hidhërim të thellë ju njoftojmë për Humbjen nga kjo jete të Babait tonë Piktorit të Popullit Nderit te Kombit Shqiptar Sali Shijaku .I Lehtë të qofte dheu .I kushtove gjithë jetën Artit dhe Shqipërisë”, shkruan djali i tij.

Annamaria Shijaku, gruaja që na frymëzoi për këtë 8 Mars
Lajm ne perditesim…