Kreu i Bashkisë Vau Dejës Zef Hila ka qene ne Hajmel, prane familjeve nen minimumin jetik, persona te cilet jetojnë të vetëm, dhe pa asnjë mbështetje. I shoqëruar edhe nga drejtues të administratës por edhe donatorë të huaj.

Kryetari i Bashkisë Vau Dejës Zef Hila, ka takluar keto familje duke garantuar se mbeshtetja ndaj tyre nuk do te mungoje nga Bashkia Vau Dejës.

Me shume se 50 familje kane perfituar nga keto ndihma ushqimore dhe ne veshje, per te perballuar stinen e dimrit, nderkohe qe sipas zyres sociale ne Bashkine Vau Dejes deri ne fund te ketij viti do te kete serish te tjera ndihma per banoret