KONCERTI I ORGANIZUAR NË KUADËR TË FESTËS SË PASHKËVE. Pashkët në Jazz, kështu është titulluar koncerti I mbjatur në sallen Kardinal Mikel koliqi pranë Famulliase se Shkodres ne kuader te festes se pashkeve.

Nje concert I organizuar nen kujdesine e vecante ted y mjeshtrave, Paulin Ndoja dhe Zef Ujka, te cilet kane sjelle nje concert ndryshe ne kete feste per te gjithe besimtaret por edhe te pranishmit në këtë aktivitet. Nje game e gjere muzikantesh, kane performuar per me shume se nje ore ne kete aktivitet I cili vjen sin je mesazh per te gjithe besimtaret katolik, ne kete feste pashkësh duke uruar ne kete forme te gjithe besimtaret per pashke te gezueshme dhe plot harmoni mes njeri tjetrit.