“Star Plus” ka përcjellë drejtpërdrejtë maratonën e aktiviteteve festive të organizuar në qytetin e Shkodrës në kuadër të 103-vjetorit të shpalljes së pavarësisë. Drejtuesit vendor kanë dhënë mesazhet e tyre në këtë ditë të rëndësishme.

Një mesazh përcollën edhe përfaqësues të politikës jo vetëm të Shqipërisë por edhe Malit të Zi. Mesazhe paqeje e bashkimi dhanë edhe drejtuesit e komuniteteve fetare. Përveç ceremonisë zyrtare “Star Plus” ka ardhur pranë teleshikuesve edhe me lidhje të drejtpërdrejta dhe intervista të personaliteteve të ndryshme në 103-vjetorin e pavarësisë.

Artikulli paraprakSHKODRA PËRKUJTON 103-VJETORIN E SHPALLJES SË PAVARËSISË
Artikulli tjetërAKTIVITETET NË KUADËR TË 103 VJETORIT TË PAVARËSISË